Lediga tjänster

Vi söker personlig assistent, tjej, att ingå i ett team om flera assistenter att arbeta med en glad och busig 15-årig flicka med funktionsnedsättningar.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa henne hem från skolan, kvällsbestyr, medicinering, förflyttningar, träning etc. men framförallt ge lekfulla och utvecklande stunder. Arbetstiden är förlagd till vardagar kl.16.30-20.30. Därutöver tillkommer helgarbete med varierande tider och enstaka nätter.

Du är en ung, social och trygg tjej. Du tycker om att arbeta med barn, är stimulerande och ansvarsfull. Då denna flicka är ivrig att utvecklas önskar vi att du har intresse för pedagogik och träning genom lek. Flickan är glad, social och har en härlig personlighet med stort intresse för sång och musik. Vi söker därför en person som är likasinnad, utåtriktad, glad och sprallig.

Erfarenheter från arbete med barn och/eller med omvårdnad är meriterande. Du är dessutom engagerad, påhittig, självständig och har god initiativförmåga. Struktur, ordning och reda är andra värdefulla egenskaper som kommer väl till pass i detta arbete.
Det är mycket viktigt att du tar ansvar och är initiativtagande. Tunga lyft förekommer. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du arbetar hos oss på lång sikt.

Flickan har en lillasyster som är 13 år och en lillebror som är 9 år. Då bostaden är förlagd i Minneberg, Bromma, kan det vara en fördel om du bor i närområdet. Anställning efter överenskommet schema med start snarast möjligt. Vi erbjuder introduktion och utbildning.
Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Kontaktperson: Åsa Crossner 0735-636000 eller Magnus Crossner 070-567 11 00

Vad gör oss unika?

  • Vi vill inte växa – vi vill vara små
  • Arbetskamrater – Assistentforum
  • Gemenskap och stöd – Föräldrarforum
  • Fokus på lek, lärande och utveckling
  • Effektiv administration
  • Assistentplan